Agendasecretariaat: Heiveld 24

5862AW Geijsteren

0478 546684


info@cultuurpodiumgeijsteren.nl

www.cultuurpodiumgeijsteren.nl


KvK 59899530

NL85RABO0152361081

Zondag 29 maart a.s. om 15.30 uur is er in de St. Willibrorduskerk Geijsteren een optreden van Sassofoni e Voci met Stabat Mater van Giovanni.

Het prachtige en bijzondere ensemble Sassofoni e voci speelt het Stabat Mater van Giovanni Battista Pergolesi op ontroerende wijze en biedt u als toehoorder voor het oog, oor en het hart een prachtig concert in deze passietijd.


Sassofoni e voci, bestaande uit Tenar van Kooten-Niekerk (sopraan), Christina Plein (alt), Jos Baggermans (sopraansax), Josien van Wegberg (altsax), Gert van Dam (tenorsax) en Frans van Geffen (baritonsax), brengen voor het vijfde jaar op rij dit prachtige en misschien wel mooiste Stabat Mater verhaal. Het bitterzoete openingsdeel met om elkaar heen cirkelende  zangstemmen van sopraan en alt. De muziek komt zo dichtbij alsof Maria zelf op je schouder uithuilt.

Laat u meevoeren in dit één uur durende concert. 


Een kaartje kost 10 euro en is te bestellen via info@cultuurpodiumgeijsteren.nl,

telefonisch via het secretariaat (Monique van Nispen tot Pannerden) 0478-546684, of aan de kassa.

 

  

 

 

 


   

     Agenda


Op zondag 29 maart a.s. om 15.30 uur is er een optreden van Sassofoni e Voci met Stabat Mater van Giovanni. Het optreden vindt plaats in de St. Willibrorduskerk in Geijsteren.

Voor meer informatie zie

het tabblad Agenda.______________________________________________________________________________________________________________

© 2014 Cultuurpodium Geijsteren